WazoBroyeur is een service gerichte organisatie die u adhoc bijstaat met het verhelpen van een storing in uw Sanibroyeur en overige pompinstallaties.

Tevens kunnen wij u inplannen voor periodiek onderhoud aan uw installatie.

WazoBroyeur is een officiële service partner van SFA.

SFA is de grondlegger van de Sanibroyeur.

Sanibroyeur is een algemene benaming voor vele apparaten met dezelfde functie. U kunt hierbij denken aan fecaliënvermalers, opvoerpompen, condens pompen, perspompen, airconditioningpompen etc.

WazoBroyeur is een bedrijfsonderdeel van WazoHolding BV, binnen deze holding zit ook het bedrijfsonderdeel WazoRiool BV. WazoRiool houdt zich bezig met diverse rioleringsvraagstukken, u kunt hierbij denken aan het oplossen van verstoppingen, het aanleggen van rioleringsstelsels. WazoBroyeur heeft meerdere monteurs beschikbaar voor het repareren van uw Sanibroyeur.

Onze monteurs zijn opgeleid door SFA, en door regelmatige bijscholingsdagen blijven onze monteurs op de hoogte van de laatste veranderingen op dit gebied. Naast dat onze monteurs goed zijn opgeleid door SFA hebben de monteurs vanuit WazoRiool ook kennis op rioleringsgebied. Met deze extra kennis kunnen onze monteurs ook eventueel aanwezige verstoppingen of reinigingen uitvoeren in de persleiding welke is aangesloten op het apparaat.

Wij kunnen u tevens adviseren op het gebied hoe u het beste de verschillende apparaten kunt aansluiten op het rioleringsstelsel. Naast dat wij u goed kunnen adviseren voor de juiste toepassing van de verschillende apparaten, kunnen wij u de apparaten ook leveren en aansluiten.